,

Gezocht: bioloog/boer/bloemist/Japanner in Antwerpen

Dag lezer,

Eind augustus ben ik artist in residence in het Antwerpse atelier van WISPER. Een week lang bestudeer ik de haiku (een korte Japanse dichtvorm die over de natuur gaat). Ik zal natuurlijk veel lezen, maar zelf een haiku schrijven doe je niet achter je bureau. Daarom zoek ik ook elke dag de Antwerpse natuur op, liefst in het gezelschap van steeds een andere deskundige.

Ik ben nog op zoek naar een bioloog, boer, bloemist, boswachter, hovenier en/of Japanner die zin heeft om in de week van 21 t/m 25 augustus twee uurtjes met mij te struinen, over zijn/haar vak te vertellen en hier en daar ook een zinnetje te schrijven.

Schrijfervaring is niet nodig, al is het denk ik interessant voor natuurliefhebbers om iets over deze ultrakorte dichtvorm te leren. Het wordt niet saai, ik ben plezant gezelschap (en trakteer op een pintje- of koffie-to-go).

Interesse om mee te doen? Stuur me een bericht via het contactformulier.

Elske

P.S. Dat het sowieso tof wordt, kun je zien aan mijn plannen voor het afsluitende toonmoment met spreekbeurt, workshop, haiku-karaoke, Japanse electro & merchandise (just saying).