Het circuit

Clarence vroeg aan Marcel om via Otto te achterhalen of Gwen een hekel aan hem had. Marcel zei dat Otto het niet honderd procent zeker wist maar van Gregory had gehoord dat Imke en Femme een keer, tijdens gym, iets hadden gezegd over Gwen en dat Clarence’ naam toen ook was gevallen. ‘Godkolere, ik wist het!’, riep Clarence. Hij ging op hoge poten naar Femme (Imke was bij de orthodontist) en eiste dat zij tegen Gwen zou zeggen dat hij van Marcel had gehoord dat het uit was. Femme haalde haar schouders op en liet haar roze kauwgom luid ploppen. ‘Ok, doe ik’, zei ze, ‘no sweat. Als jij dan tegen Otto zegt dat hij een lekker ding is, maar zijn mond voortaan moet houden.’

Zeg iets aardigs:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s