Scrabble

Het eerste woord dat hij legde was ‘penis’. Ik legde ‘eland’. Hij keek me over de tafel heen schunnig aan. De ‘n’ van ‘penis’ gebruikte hij even later als laatste letter voor ‘beffen’. ‘Nu krijg jij weer een beurt’, zei hij. Hij lachte. Ik moet toegeven dat ik het lang volhield. Pas toen hij ‘xylofoon’ aan het leggen was, stapte ik op. Dat bracht hem zichtbaar in verwarring. Thuis zei ik tegen je: ‘Herinner me eraan dat ik nooit meer scrabble met een vreemde’.

Zeg iets aardigs:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s